top of page

Αποτρίχωση με λέιζερ, αξίζει τον κόπο??

Έγινε ενημέρωση: 31 Μαρ 2020


Γνωρίζατε ότι η αποτρίχωση με λέιζερ είναι η πιο διάδεδομένη αισθητική θεραπευτική αγωγή? Επίσης το ξέρατε ότι το περισσότερο από το 60% του πληθυσμού ενδιαφέρεται για αποτρίχωση με λέιζερ? Επιπρόσθετα, γνωρίζατε οτι μόνο το 9% από όσους ενδιαφέρονται, κάνουν τη θεραπεία?

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κάνουν αποτρίχωση με λέιζερ, μετά από όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχει λάβει το λέιζερ. Φανταστείτε να μη χρειάζετε να ανησυχείτε για το καθημερινό ξύρισμα του προσώπου σας για τους άντρες και φυσικά για το επίπονο εξάνθημα μετά. Όσον αφορά τις γυναίκες φανταστείτε να μην χρειάζετε να ανησυχείτε για τιην τριχοφυία στις μασχάλες σας ή για το άν το μπικίνι σας έχει μεγάλα σπυράκια αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με κερί ή του ξυραφιού?

Έτσι μετά από όλες τις πληροφορίες που σας δώσαμε γιατί μόνο το 10% περίπου καταλήγει να κάνει αποτρίχωση με λέιζερ? Ας συζητήσουμε για τους κυριότερους 3 λόγους.

1) "Είναι το λέιζερ ασφαλές για μένα?" Το λέιζερ είναι ασφαλές για οποιονδήποτε εφόσον οι οδηγίες πριν και μετά τη θεραπεία τηρούνται. Όταν ο δερματολόγος σας παροτρύνει να κάντε μια θεραπεία σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος σας φυσικά και θέλετε να μάθετε εαν είναι ασφαλές. Το λέιζερ με Αλεξανδρίτη εφαρμόζεται στην Αμερική για πολλά χρόνια. Οι εξελίξεις στην τεχνολογία είναι επίσησ ραγδαίες και από το 2008 και μετά οποιοδήποτε χρώμα δέρματος μπορεί να ακολουθήσει με διαφορετικές θεραπείες και διαφορετική ένταση. Περίπου το 2008 ξεκίνησαν να λειτουργούν και να διαδίδονται τα λείζερ τύπου Αλεξανδίτη και καθιέρωσαν το χρυσό πρότυπο για την ασφάλεια και τα αποτελέσματα. Από τότε οι εξελίξεις στο πεδίο δεν έχουν μεγάλες αλλαγές. Αυτό σημαίνει οτι η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ασφάλειας και αποδοτικότητας στο οποίο δεν χωράνει πολλές μετατροπές. Σήμερα, οι εταιρίες παραγωγής λέιζερ κατασκευάζουν μηχανήματα που διαφέρουν μεταξύ τους σε χρόνο απόδοσης μεγαλώνοντας το μέγεθος του σπότ.

Εν κατακλείδι, Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι ασφαλής για όλους (ναι αυτό περιλαμβάνει και εσένα). Η θεραπεία είναι FDA approved (εγκεκριμένη από τον FDA), ελεγμένη σε βάθος χρόνου και αποδοτική. Εκατομμύρια και εκατομμύρια θεραπείες λαμβάνυν χώρο με επιτυχία σε όλο τον κόσμο εφόσον φυσικά ακολουθούνται οι οδηγίες της κάθε μιας.

2)¨Δεν αντέχω τον πόνο¨. Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει κάνει αποτρίχωση με λέιζερ. Αν ρωτήσεις κάποιον συνήθως θα σου πει ότι παρομοιάζει την αίσθηση με ένα λαστιχάκι που χτυπάει στο δέρμα σου με ορμή. Είναι αλήθεια? Λοιπόν όλοι έχουν διαφορετική ανεκτικότητα στον πόνο. Οι περισσότεροι πελάτες μας στα KRL MEDICAL δεν αισθάνονται δυσφορία κατα τη διάρκεια των θεραπειών. Οι σημερινές μέθοδοι για να απαλύνουν τον πόνο έχουν τεράστια διαφορά με 5-10 χρόνια πριν. Τότε χρησιμοποιούσαν μία κρέμα που δεν έιχε άμεσο αποτέλεσμα και τα περισσότερα μηχανήματα δεν είχαν κρυογόνο, παρά μόνο άλλα συστήματα ψύξης. Πλέον και οι κρέμες έχουν άμεσο αποτέλεσμα αλλά και τα πιο εξελιγμένα δερματολογικά ιατρεία έχουν ενσωματομένο σύστημα κρυογόνου συνδεδεμένο στη λαβή πετώντας ψυκτικό υγρό και μουδιάζοντας στιγμιαία το σημέιο στο οποίο εφαρμόζεται το λέιζερ. Αυτή η μέθοδος είναι η ασφαλέστερη και πιο αποτελεσματική.

Εν κατακλείδι, οι θεραπείες τη σημερινή εποχή είναι πιο άνετες, και αν θα αισθανθείτε περισσότερο κάποια θα είναι η πρώτη. Αυτό συμβαίνει επιδή οι θήλακες της τρίχας είναι παχύτεροι και πιο πυκνοί.

3)"Είναι μεγάλο το κόστος?". Ας το παραδέχτούμε όλα έχουν να κάνουν κυρίως με το κόστος. Ενώ τα λέιζερ είναι μία ασφαλής μέθοδος σιγουρευτείτε ότι έχετε να κάνετε με το συγκεκριμένο λέιζερ Ακεξανδρίτη και οχι με κάποιο φωτόλυσης ή IPL. Έπειτα, πηγαίνετε σε 2-3 δερματολογικά ιατρεία για να βρείτε τις τιμές που θα ταιριάζουν καλύτερα με τη θεραπεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θεραπείες που ξεκινάτε και δεν βλέπετε αρίωση τριχοφυίας εντός 2-3 θεραπειών. Αυτή είναι μια γνωστή ιστορία και συμβαίνει συνήθως σε κέντρα αισθητικής που δεν έχουν άδεια για μηχανήματα Αλεξανδίτη. Υπό καμία περίπτωση δεν πρέπει μόνο να βασιστείτε στην τιμή, και να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί με το είδος θεραπείας όταν είναι υποκοστολογημένη. Έχετε κατά νου ότι είναι δίκαιο και λογικό να είναι πιο ακριβή η θεραπεία λέιζερ από την αποτρίχωση με κερί ή το ξυραφάκι καθώς προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Στα KRL MEDICAL εγγυόμαστε χαμηλές τιμές και το καλύτερο αποτέλεσμα με τα μηχανήματα candela Αλεξανδρίτη.

1.142 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page