top of page
KRL medical

DIAMOND DERMABRASION

Έγινε ενημέρωση: 19 Ιουλ 2023


Για άμεση λάμψη και τόνωση του δέρματος μέσα σε 20 λεπτά! Ποτέ άλλοτε ο καθαρισμός του δέρματος μας δεν ήταν τόσο ασφαλής, γρήγορος και βαθύς! Καθαρίστε την επιδερμίδα σας και δείξτε λαμπεροί όσο ποτέ την περίοδο των γιορτών! Η diamond dermabrasion θεραπεία με την κεφαλή εξελιγμένου διαμαντιού αναρροφά και εξαλείφει την πρώτη στρώση του ταλαιπωρημένου δέρματος σας καθώς δίνει χώρο στο νέο λαμπερό πρόσωπο σας!

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ατέλειες της επιδερμίδας σας, υπάρχει μια ποικιλία από θεραπείες στην αγορά για την τόνωση της. Μία εκ των θεραπειών ονομάζεται microdermabrasion. Σε αντίθεση με τα λέιζερ και άλλες «φωτός» θεραπείες, η μικροδερμοαπόξεση χρησιμοποιεί κρυστάλλους ή τα διαμάντια για να απαλλαγάξει το

πρόσωπό σας από ελαττώματα, αφήνοντας σας με καταπληκτικό δέρμα. Για την άνιση μελάγχρωση και τις ρυτίδες του προσώπου, η μικροδερμοαπόξεση είναι μια πολύ καλή λύση. Πώς λειτουργεί; Η απάντηση είναι πιο απλή από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε. Η διαδικασία ξεκινά με κρυστάλλους ή διαμάντια ψεκάζεται πάνω στην περιοχή του προσώπου προκειμένου να απολέπισει το νεκρό δέρμα. Στη συνέχεια, μία ηλεκτρική σκούπα το ρουφάει και έτσι η θεραπεία οδηγεί σε ανανεωμένο, νεανικό δέρμα. Αν και οι θεραπείες microdermabrasion μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρύσταλλους ή πολλά άλλα υλικά αντί για τα διαμάντια για τη διαδικασία, τα διαμάντια είναι η πλέον προτιμώμενη. Πόσο κοστίζει μία μικροδερμοαπόξεση; Ποικίλλει. Ακριβώς όπως με τις περισσότερες υπηρεσίες, το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό θεραπειών που θα κάνετε ή το πακέτο που θα επιλέξετε. Όσον αφορά τις διαφημίσεις για "microdermabrasion στο σπίτι», να είστε πολύ προσεκτικοί. Παρά το γεγονός ότι ορισμένα από τα προϊόντα στο σπίτι, είναι ιδιαίτερα συνιστάται κάποιος ειδικός να σας παρέχει τη θεραπεία. Για να δείτε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο δέρμα σας, μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να σας βοηθήσουν. Επίσης, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε να κάνετε με ένα εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα καλό δερματολογικό ιατρείο τείνει να έχει τα πάντα, από το είδος μηχανημάτων και την επαγγελματική γνώση αλλά και τους κλινικούς ιατρούς με τα φανταχτερά διαπιστευτήρια.

Εν ολίγοις, οι θεραπείες microdermabrasion μπορεί να πάρουν χρόνο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα αποτελέσματα είναι συχνά καταπληκτικά. Πολλά είναι τα οφέλη της microdermabrasion. Είναι μια ωραία και ασφαλής μέθοδος για να περιποιηθείτε το δέρμα του προσώπου σας. Είναι πολύ χρήσιμο για τον αποχρωματισμό, τις ρυτίδες και άλλες ατέλειες του προσώπου. Να είστε βέβαιοι να ελέγξετε όλες τις υπηρεσίες μικροδερμοαπόξεσης στα KRL δερματολογικά ιατρεία.


1.086 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page