top of page
Εικόνα συγγραφέαIatreio Peristeriou

Γιατί να μας εμπιστευτείτε?

Έγινε ενημέρωση: 19 Ιουλ 2023


Μαζέψαμε ένα γκρουπ από επαγγελματίες και συγκεκριμένα διακεκριμένα μηχανήματα για να μπορέσουμε να παρέχουμε μία εξαιρετική υπηρεσία.


Τι μας διακρίνει και τι είναι σημαντικό?

- Μπορεί να έχουν και άλλα ιατρεία το λέιζερ μας CANDELA GENTLE LASE ALEXANDRITE ακόμα και το μηχάνημα που το συνοδεύει ZIMMER CRYO 6 , αυτό που είναι σημαντικό είναι η συντήρηση των μηχανημάτων να είναι συχνή και σωστή.


- Οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται και διατηρούν τη πιστοποίηση αυτή προς κάθε ενδιαφερόμενο από την PETROIL FUELS. Αν και έχει αποδειχθεί πως ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, μπορεί να επιβιώσει πάνω σε επιφάνειες για πολλές ώρες, πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο. Για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορονοϊού αλλά και την εξυγίανση όλων των χώρων στα ιατρεία μας εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο απολύμανσης.



- Το προσωπικό όλο διατηρεί τη σήμανση COVIDFREE και έχει λάβει πιστοποιητικό εμβολιασμού απαραιτήτως για τη λειτουργία των ιατρείων. Όλο το συνεργαζόμενο προσωπικό (καθαρισμοί κτλ) έχει επίσης εμβολιαστεί. Παρόλαυτα 2 φορές την εβδομάδα γίνονται Rapid tests στα ιατρεία για την ασφάλεια όλων. Τα rapid tests είναι ρινικά, με πιστοποίηση ΕΟΦ μάρκας NOVATECH.


- Οι αξιολογήσεις στο Google είναι μία καλή επαλήθευση αυτών που έχουμε προαναφέρει!


- Όσοι χειρίζονται τα μηχανήματα λέιζερ έχουν το λογότερο πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο μηχάνημα και στους πικοίλοιυς φωτότυπους δέρματος.


- Η ισχύς, ένταση και παλμοί των συνεδριών καταγράφονται και κρατώνται σε προσωπικά αρχεία για την ορθή έκβαση των θεραπειών καθώς εξατομικεύονται και προσδοκούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον πιο άμεσο χρόνο και την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ τιμή.


- Οι χώροι είναι καθαροί, τα κρεβάτια τελευταίας τεχνολογίας ιταλικής προέλευσης καθώς και τα χάρτινα ρολλά υπερβάινουν τη διάσταση τους για λόγους υγιεινής.


- Πάντα γίνεται ραντεβού εκτίμησης πριν τη θεραπεία για να εκτιμηθεί εαν γίνεται να λάβει χώρα η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη στον τόνο τρίχας και δέρματος του θεραπευόμενου. Το λέιζερ μας έχει τα καλυτερα αποτελέσματα σε ΣΚΟΥΡΕΣ τρίχες.


- Όλες οι ιατρικές πράξεις που γίνονται από τους δερματολόγους μας επεξειγούνται και αναλύονται σε ραντεβού και τα απαραίτητα έντυπα δίνονται για να διαβάζονται και μαζί με το θεραπευόμενο να αποφασίζουν την έκβαση της θεραπείας που χρειάζεται να ακολουθηθεί.


- Ειδικές σημάνσεις για την χρήση προστατευτικών γυαλιών κατά τη θεραπεία βρίσκονται σε κάθε χώρο και είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται.



Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ.

156 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page